Begrafenisondernemer Kortrijk

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare en discrete begrafenisondernemer in Kortrijk? Dan staat Begrafenissen Planckaert steeds tot uw dienst.

Als familiebedrijf, heeft begrafenisondernemer Planckaert reeds 3 generaties ervaring in het begeleiden van families die worden getroffen door een overlijden in Kortrijk. Begrafenissen Planckaert staat in voor het afhalen van de overledene tot het uitvoeren van de ceremonie op de dag van de uitvaartplechtigheid.

Kortrijk heeft verschillende parochies met elk hun respectievelijke kerken. Indien u opteert voor een kerkelijke uitvaart in Kortrijk, dan kan deze plaatsvinden in volgende kerken: Onze-Lieve-Vrouwkerk, Sint-Maartenskerk, Sint-Antoniuskerk, Sint-Janskerk, Sint-Rochuskerk, Heilige-Damiaankerk, Sint-Elooiskerk, Sint-Pius X kerk en de Sint-Elisabethkerk.

Opteert u voor een niet kerkelijke uitvaartdienst in Kortrijk, dan kan deze plaatsvinden in de Aula van het uitvaartcentrum Planckaert (65 zitplaatsen), of in de aula van het crematorium Uitzicht op Hoog-Kortrijk.

Kortrijk beschikt over twee begraafplaatsen: de begraafplaats Sint-Jan, Meensesteenweg 88, 8500 Kortrijk en de begraafplaats Hoog-Kortrijk, Ambassadeur Baertlaan, 8500 Kortrijk..

Het moderne uitvaartcentrum van Begrafenissen Planckaert is gevestigd op de Doornikserijksweg 193, in Kortrijk-Bellegem, vlot bereikbaar vanuit diverse invalshoeken.

Een sterfgeval in Kortrijk? U kan Begrafenissen Planckaert 24/24 uur 7 dagen op 7 bereiken: 056 22 29 53.