Het uitvaartcentrum van Begrafenissen Planckaert is een modern, hedendaags en lichtrijk ingericht funerarium in de voormalige Sint-Augustinuskapel. Het rouwcentrum is gelegen op de Doornikserijksweg 193 in Kortrijk-Bellegem (op een boogscheut van Hoog-Kortrijk, het crematorium Uitzicht en het A.Z. Groeninge, campus Kennedy).

De gemakkelijke bereikbaarheid vanuit Groot-Kortrijk wordt gewaarborgd door de nabijheid van de verkeerswisselaar het Ei, die de ring rond Kortrijk in verbinding stelt met alle belangrijke invalssnelwegen.

Door de gunstige ligging is het funerarium naast Kortrijk met zijn deelgemeentes, ook gemakkelijk toegankelijk vanuit Sint-Denijs, Zwevegem, Spiere-Helkijn en Dottenijs.

Het uitvaartcentrum biedt parkeergelegenheid aan meerdere wagens.


Aula

U wenst afscheid te nemen van een geliefd familielid in beperkte of intieme kring? Dan kunt u gebruik maken van de aula in het uitvaartcentrum Planckaert. De aula biedt een 65 tal zitplaatsen.

Door gebruik te maken van de aula, is de invulling van eigen uitvaartwensen en persoonlijke toetsen in de afscheidsviering perfect mogelijk.

Deze afscheidsviering kan voorgegaan worden door Begrafenissen Planckaert, iemand van de familie, een gebedsleider, een moreel consulent of een andere predikant.