Uitvaartcentrum Kortrijk-Bellegem

Het uitvaartcentrum van Planckaert Uitvaartzorg in Bellegem is modern, hedendaags en lichtrijk ingericht in de voormalige Sint-Augustinuskapel. Het rouwcentrum is gelegen op de Doornikserijksweg 193 in Kortrijk-Bellegem (op een boogscheut van Hoog-Kortrijk, het crematorium Uitzicht en het A.Z. Groeninge, campus Kennedy).

De gemakkelijke bereikbaarheid vanuit Groot-Kortrijk wordt gewaarborgd door de nabijheid van de verkeerswisselaar het Ei, die de ring rond Kortrijk in verbinding stelt met alle belangrijke invalssnelwegen.

Het uitvaartcentrum omvat tevens een lichtrijke huiselijke uitvaartaula met de nodige parkeergelegenheid. 

Uitvaartaula 

 

U wenst afscheid te nemen van een geliefd familielid in beperkte of intieme kring? Dan kunt u gebruik maken van de aula in het uitvaartcentrum Planckaert in Kortrijk-Bellegem. De aula biedt een 65 tal zitplaatsen.

Hierbij is de invulling van eigen uitvaartwensen en persoonlijke toetsen in de afscheidsviering perfect mogelijk.

Deze afscheidsviering kan voorgegaan worden door Planckaert Uitvaartzorg, iemand van de familie, een gebedsleider, een moreel consulent of een andere predikant.

Uitvaartcentrum Leiekant

Planckaert Uitvaartzorg draagt persoonlijke, servicegerichte en lokale dienstverlening hoog in het vaandel . Daarom werd geïnvesteerd in een extra en centraal gelegen uitvaartlocatie.  Een uitvaartlocatie met alle ondersteunde faciliteiten om afscheid te kunnen nemen met waardigheid.

Uitvaartcentrum Leiekant is optimaal bereikbaar vanuit diverse invalshoeken en staat ten dienste van Kortrijk, Marke, Bissegem, Heule, Rollegem, Aalbeke Lauwe, Rekkem en Wevelgem.

Uitvaartcentrum Leiekant draagt het Sereni kwaliteitslabel.
Bovenop het familiale karakter van Planckaert Uitvaartzorg, hebben families de zekerheid dat de uitvaart voldoet aan alle eisen die worden vooropgesteld voor een mooie hedendaagse uitvaart, gezien Sereni enkel werkt volgens de hoogte kwaliteitsnormen binnen de uitvaartbranche.