Uitvaartcentrum Kortrijk-Bellegem

Het uitvaartcentrum van Planckaert Uitvaartzorg in Bellegem is modern, hedendaags en lichtrijk ingericht in de voormalige Sint-Augustinuskapel. Het rouwcentrum is gelegen op de Doornikserijksweg 193 in Kortrijk-Bellegem (op een boogscheut van Hoog-Kortrijk, het crematorium Uitzicht en het A.Z. Groeninge, campus Kennedy).

De gemakkelijke bereikbaarheid vanuit Groot-Kortrijk wordt gewaarborgd door de nabijheid van de verkeerswisselaar het Ei, die de ring rond Kortrijk in verbinding stelt met alle belangrijke invalssnelwegen.

Het uitvaartcentrum omvat tevens een lichtrijke huiselijke uitvaartaula met de nodige parkeergelegenheid. 

Uitvaartaula 

 

U wenst afscheid te nemen van een geliefd familielid in beperkte of intieme kring? Dan kunt u gebruik maken van de aula in het uitvaartcentrum Planckaert in Kortrijk-Bellegem. De aula biedt een 65 tal zitplaatsen.

Hierbij is de invulling van eigen uitvaartwensen en persoonlijke toetsen in de afscheidsviering perfect mogelijk.

Deze afscheidsviering kan voorgegaan worden door Planckaert Uitvaartzorg, iemand van de familie, een gebedsleider, een moreel consulent of een andere predikant.

Uitvaartcentrum Kortrijk-Marke

Planckaert Uitvaartzorg draagt persoonlijke, servicegerichte en lokale dienstverlening hoog in het vaandel . Daarom werd geïnvesteerd in een extra en centraal gelegen uitvaartlocatie met alle ondersteunde faciliteiten om afscheid te kunnen nemen met waardigheid.

De voormalige bedrijfsgebouwen van Autocars Verhenne in Kortrijk-Marke (hoek Rekkemsestraat – Hemelrijkstraat) zullen in de loop van 2019 worden omgebouwd tot een hedendaags uitvaartcentrum. In het nieuwe uitvaartcentrum zal tevens een ruime aula voor uitvaartplechtigheden en uitvaartwinkel met een uitgebreid assortiment uitvaartartikelen beschikbaar zijn.